Serviceforbundet
13. oktober 2020

Serviceforbundet søger chef til faglig afdeling

Kender du din arbejdsret og ansættelsesret – og har du erfaring med faglige sager? Kan du som ”spillende træner” brænde for at yde rådgivning til Serviceforbundets landssammenslutninger – og er du en dygtig personaleleder?
Så er du måske vores nye chef til Faglig Afdeling.

Du træder ind i en nyoprettet stilling i en afdeling, der varetager opgaver for vores fagforeninger inden for advokat- og overenskomstområdet, konkret faglig sagsbehandling, socialrådgivning og arbejdsmiljø. Du bliver chef for fem erfarne og fagligt dygtige medarbejdere – og vil sammen med dem skulle løfte og udvikle afdelingens mange og spændende opgaver.

Du får et stort ansvar – bl.a. i forhold til at koordinere overenskomstforhandlinger på både det offentlige og private område for alle vores fagforeninger.

Vi leder efter en chef, der på den ene side vil sætte dialog og høj service i højsædet, når det gælder samarbejdet med fagforeningerne, og på den anden side er parat til at kæmpe for medlemmerne med gejst og risikovilje.

Vi lægger bl.a. vægt på, at du har en faglig baggrund som jurist – muligvis advokat – eller en anden relevant uddannelse. Du har ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation. Du er både selvstændig, samarbejdsorienteret og rummelig – og du har en pesonlig ro og sikkerhed, der gør dig i stand til at stå fast, også i stormvejr.

Læs den fulde jobprofil, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Læs om Serviceforbundet her: https://serviceforbundet.dk/ 

Du er meget velkommen til at få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til administrationschef Jonas Ekelund Andersen på telefon 3069 6022 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231 eller e-mail mi@genitor.dk. 

Du kan søge stillingen her

Ansøgningsfristen udløber søndag den 1. november 2020. 

Forventet tiltrædelse er den 1. januar 2021.