Medlemsfordele

Som medlem af Faglig Puls har du adgang til en lang række fordele. Den vigtigste er, at du bliver medlem af en fagforening, som er ekspert i netop dit fag.

UDDANNELSE

I Faglig Puls hjælper vi dig med at finde kurser og uddannelser, som er relevante for dig, uanset om du er faglært eller ufaglært. 

Pension

I din ansættelseskontrakt og i nogle overenskomster kan du se, hvilket pensionsselskab, du og din arbejdsgiver betaler ind til.

Forsikringer

Når du bliver medlem af fagforeningen, får du tryghed – også i form af forsikringer

Rabat når du handler

Dit medlemskort er også et rabatkort. Få mest muligt ud af dine lønkroner. Brug PlusKorts fordels- og rabatordning. Du kan få rabat i 1.300 forskellige butikker og webshops.

Billigt mobilabonnement

Som medlem af fagforeningen kan du og din husstand få mobilabonnement uden binding fra forsikringsselskabet Alka. Grundprisen er 59 kroner om måneden.

Anbefal en ven

Har du en kollega eller ven, som endnu ikke er medlem af fagforeningen?  Du kan nemt og hurtigt anbefale din ven et medlemskab. Som tak for hjælpen får både du og din ven et supergavekort på 300 kroner. 

Har du brug for mere luft i budgettet?

Får du nok ud af din løn? Med et bedre overblik, kan du få mere luft i budgettet.

Få en gratis gennemgået din økonomi af den uvildige økonomiske rådgiver Anita Bjørkquist Christiansen fra ABC Økonomi.

Få rabat på oplevelser

Som medlem af Serviceforbundet får du rabat og fordele på en masse spændende oplevelser indenfor film, rejser, musik, teater, sport, forlystelser m.m. gennem vores samarbejdspartner Billetsalget.dk. 

SE FLERE MEDLEMSFORDELE

Som medlem af Faglig Puls og Serviceforbundet har du adgang til en lang række fordele.

Bliv medlem af Faglig Puls