Om Faglig Puls

Velkommen

Velkommen til Faglig Puls. Jeg hedder Lidia, og jeg vil fortælle dig lidt om, hvad du kan forvente, når du er medlem af fagforeningen Faglig Puls.

Når du er ansat inden for et lille område, så kan det være svært ikke at drukne i et større fællesskab. I Faglig Puls er du et vigtigt medlem i en fagforening, som består af alle mulige mindre fag.

Her drukner du ikke i mængden, for har du først været i kontakt med os en gang, så ved vi, hvem du er og kan hjælpe dig med alle de udfordringer, du kan få i på din arbejdsplads.

Det er også os, der forhandler din overenskomst. Derfor kender vi alt til din løn og dine arbejdsvilkår. Det betyder, at vi som den eneste fagforening kan hjælpe dig i forhold til din arbejdsgiver, hvis du for eksempel bliver uberettiget fyret, mangler at få penge for tillæg eller pension, eller din arbejdsgiver går konkurs.

I Faglig Puls kan vi trække på jurister, socialrådgivere og andre fagfolk, så vi altid har eksperter lige ved hånden. Får du for eksempel en arbejdsskade, så vil socialrådgiveren tage dig i hånden og hjælpe dig med at få en erstatning.

Hvis du ikke allerede er medlem af Faglig Puls, så håber jeg, at du vil melde dig ind i vores faglige fællesskab, hvis du er ansat i et af de fag, vi organiserer. Du kan se fagene her.

Som medlem kan du altid bare kontakte os. Jeg hænger mig ikke i åbningstider, og jeg vil hellere kontaktes en gang for meget, end en gang for lidt, så du får den bedste service. 

Venlig hilsen,
Laila