23. nov. 2023

LKT og DDL fusionerer – få indflydelse på overenskomsten

Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere og Danske Dental Laboratorier fusionerer, og vi har brug for din hjælp til at revidere overenskomsten. Se, hvordan du får indflydelse.

Billede til nyheden LKT og DDL fusionerer – få indflydelse på overenskomsten
Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere og Danske Dental Laboratorier fusionerer.

Kære medlem

Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere og Danske Dental Laboratorier fusionerer, idet begge er en del af Dansk Erhverv. Derfor er det nødvendigt at undersøge de to overenskomster med henblik på en eventuel sammenlægning. 

Jeg håber, at du vil afsætte tid til at bistå mig i denne proces. 

Som en del af min indsats for at sikre, at overenskomsten bedst muligt imødekommer dine behov som medlem, vil jeg gerne bede om din deltagelse.

Jeg er i øjeblikket i gang med at revidere overenskomsten og ønsker at få indblik i, hvilke elementer du anser for vigtige, og hvilke du måske ikke anvender i din daglige arbejdsgang.

Din feedback er af stor betydning, da den vil guide mig i at fokusere mine ressourcer på de områder, der er mest relevante for dig.

Kan du venligst afsætte tid til at reflektere over overenskomsten og notere eventuelle punkter eller bestemmelser, som du finder særligt betydningsfulde eller omvendt, områder som ikke har stor indflydelse på dit arbejde?

Hvis jeg ikke modtager nogen tilbagemeldinger, vil det være udfordrende for mig at vide, hvilke elementer jeg bør fastholde. Derfor er din feedback afgørende.

Dine input kan sendes til fagligpuls@forbundet.dk. Jeg sætter virkelig pris på din ærlige og åbne feedback.

Tak for din medvirken, og jeg ser frem til at høre fra dig.

 

De bedste hilsner
Lidia Kildentoft
Formand

Relaterede nyheder