22. dec. 2023

Indkaldelse til ordinær generalforsamling og invitation til foredrag

I henhold til Faglig Puls vedtægt § 6, indkaldes du herved til generalforsamling lørdag, den 2. marts 2024 kl. 14.00

Faglig
Billede til nyheden Indkaldelse til ordinær generalforsamling og invitation til foredrag
Faglig Puls afholder generalforsamling lørdag, den 2. marts 2024 kl. 14.00 på Comwell H.C. Andersen Odense

Generalforsamlingen afholdes på Comwell H.C. Andersen Odense, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense. Lørdag, den 2. marts 2024 kl. 14.00

Generalforsamlingen nærmer sig, og jeres deltagelse er afgørende for vores fortsatte succes.
Vores styrke som organisation ligger i vores fællesskab. Det er her, beslutningerne tages, idéer udspringer, og vi former vores fremtid sammen. Generalforsamlingen er hjertet i vores demokratiske proces, hvor hver stemme tæller, og hver deltager bidrager til vores kollektive succes.

Dette er ikke blot en opfordring til at deltage; det er en invitation til at være en aktiv medskaber af vores fælles fremtid. Vi har brug for jeres perspektiver, erfaringer og idéer for at sikre, at vi fortsat udvikler os og opfylder vores fælles mål.

Lad os samles, drøfte, og træffe beslutninger, der vil forme vores næste kapitel. Sammen er vi stærkere og mere robuste mod udfordringerne, som enhver organisation står overfor. Lad os vise, at vores engagement ikke blot er ord, men en handling, der styrker vores fællesskab.

Vi ser frem til at møde jer alle og skabe en mindeværdig generalforsamling, hvor vi styrker vores bånd og fortsætter med at bygge en organisation, vi alle kan være stolte af.

Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være kontoret i hænde senest 2 uger før afholdelsen. Kontingentet for februar og marts måned 2024 skal være indbetalt, for at du kan deltage.

Efter tilmeldingsfristen og senest 14 dage før generalforsamlingen, fremsendes beretning og regnskab på mail. Interesserede medlemmer, der ikke deltager i generalforsamlingen, kan rekvirere beretning og regnskab ved henvendelse til kontoret.

Før generalforsamlingen er afdelingen vært ved en frokost på Comwell og også inden generalforsamlingen får vi besøg af psykolog og adfærdsekspert Henrik Tingleff, som holder et underholdende foredrag om samarbejde, adfærd og forandringer.

På generalforsamlingen vil vi tage afsked med Dennis Mahnkopf, som ikke genopstiller som formand, da han har besluttet at gå på velfortjent pension.

Af hensyn til forplejningen beder vi om din tilmelding til Faglig Puls kontor senest mandag den 22. januar 2024 ved indsendelse af udfyldt tilmeldingsblanket på e-mail til: fagligpuls@forbundet.dk eller pr. telefon 70154480.

Du finder tilmeldingsblanketten her som word-dokument og som pdf-dokument

Se alle informationer om dagens program, dagsorden, foredrag med Henrik Tingleff, parkering med mere her

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen til generalforsamlingen.

Med venlig hilsen
På bestyrelsens vegne
Lidia Kildentoft
Formand

Relaterede nyheder