23. aug. 2024

OK25: Hvad skal vi forhandle om? Send dine forslag

I 2025 skal det private arbejdsmarked have nye overenskomster. Derfor er det nu, at du som medlem kan byde ind med dine forslag til temaer og forbedringer til overenskomstforhandlingerne i 2025.

OK25
Billede til nyheden OK25: Hvad skal vi forhandle om? Send dine forslag
I 2025 skal mange private overenskomster forhandles.

Faglig Puls arbejder hver dag for at sikre de bedst mulige løn- og arbejdsvilkår for vores medlemmer. Overenskomster er særligt vigtige i dette arbejde. De fastlægger ikke kun løn og pension, men også vigtige forhold som barsel, uddannelse, arbejdsmiljø og arbejdstid.

”De fleste af vores private overenskomster skal fornyes i 2025, hvor vi igen skal mødes med arbejdsgiverne for at forhandle nye aftaler. Som medlem af Faglig Puls er du med til at styrke vores position ved forhandlingsbordet. Jo flere vi er, desto stærkere står vi i forhandlingerne,” siger formand Lidia Bielawski Kildentoft.


Send dine forslag 

Når vi forhandler på dine vegne, gør vi det på baggrund af dine og dine kollegers ønsker. 

Det er dig som medlem og dine kolleger, der bedst ved, hvad der er vigtigt at prioritere og fokusere på. Det kan have stor betydning for det endelige resultat, at du deltager i debatten.

Send dine forslag på fagligpuls@forbundet.dk 

Hvis der er en tillidsrepræsentant (TR) på din arbejdsplads, så er det ham eller hende, du skal sende dine forslag til.

Da Faglig Puls har en intern deadline den 9. september for at sende vores krav til Serviceforbundet, vil vi bede om, at du indsender dine forslag inden denne dato.

Overenskomstprocessen i grove træk

  • Efterår 2024: Forslagene samles
  • Vinter 2025: Forhandlinger
  • Forår 2025: Urafstemning
  • Ny overenskomst

Relaterede nyheder